ecodor_flags_nl

http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/Facebook_UK.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/UF2000pets_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoHome_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoFeet_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoLight_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoPet_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/WonderClean_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoClinic_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoCar_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoShield_EN.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoSmoke_EN.jpglink

Facebook

Like Us on Facebook to be the first to get the latest news and deals from Ecodor-UK Order now!

UF2000

UF2000 is a powerful odour neutraliser which effectively combats the unpleasant odour urine smells. Order now!

EcoHome

Combats unpleasant odours in the home. This is an environmentally friendly air freshener, breaks the odour molecules down in a biological manner. Order now!

EcoFeet

EcoFeet is a spray that removes unpleasant sweat odours. EcoFeet breaks down the sweat molecules in a natural way, making the smell disappear instead of masking it. Order now!

EcoLight

Find urine stains that are invisible to the naked eye, by using this handy `Urine detector light`. Order now!

EcoPet

EcoPet odor and stain remover is a bio-spray which removes unpleasant smells and stains on places where your pets visit frequently. Order now!

WonderClean

Wonderclean furcleaner is based on harmless vegetable protein, through which unpleasant smells of the fur and dirt in the fur immediately disappear. Order now!

EcoClinic

Unlike ordinary `air refreshers`, EcoClinic removes the unpleasant odours instead of replacing them with perfumed air. Order now!

EcoCar

Unlike ordinary `air fresheners`, EcoCar removes unwanted odours rather than masking them with perfumed air. Order now!

EcoShield

Once applied, EcoShield provides an effective protection against ongoing odour. Order now!

EcoSmoke

Fast neutralisation and therefor immediate results; Non-irritating and hypo-allergenic; non perfumed; safe for people, animals and the environment. Order now!

Customer reviews

Here you will find some reviews from our customers to find out what they think about our products.

Do you wish to add a review? Go to the part of the website with the product you wish to write about. Log in and type your message.
In return will send you a code for a 15% discount, that you can use the next time your order Ecodor products.



Tabaksrook neutraliseren
EcoHome, against nasty odours in the house
Written by Sportzaal   
Friday, 25 November 2011 11:32
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenWij hebben EcoHome gebruikt om een behoorlijk grote ruimte die was vergeven van de tabaksrook te neutraliseren. Het resultaat was buiten verwachting heel goed, we zullen het zeker weer gebruiken en ook promoten.

 
Mijn rugzak is weer helemaal stankvrij.
UF2000, tegen urinegeur
Written by Edwin Schild   
Monday, 30 August 2010 17:48
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenHad eigenlijk niet verwacht dat het 100% goed zou werken, maar dat doet het dus wel. Mijn rugzak is weer helemaal stankvrij. Aanrader!

 

 
geen vieze chemische parfumwalm om je heen !
EcoHome, against nasty odours in the house
Written by Renate S.   
Monday, 30 August 2010 17:47
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenWij gebruiken Ecohome als geurverdrijver in het toilet. Werkt erg goed! Wat ik vooral waardeer is dat er geen vieze chemische parfumwalm om je heen stuift in het toilet...

 

 
Het product heeft niet de indringende bijgeur die andere 'ontgeurders' of luchtverfrissers hebben
UF2000, tegen urinegeur
Written by Edith Nijman   
Monday, 23 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenIk heb een tijd geleden UF2000 aangeschaft. Geweldig product. Het product heeft niet de vaak indringende bijgeur die andere 'ontgeurders' of luchtverfrissers hebben. Ons kleed is langharig en onze poes heeft langere periode geplast op het tapijt dus meerdere behandelingen zijn noodzakelijk voor een goed resultaat. Ik ga nu voor het concentraat. Afhandeling en levering was goed en snel. Succes met jouw geurprojectje!

 

 
1 van de katten had meerdere malen op de voordeurmat geplast
Urine smell remover combined package
Written by Yolanda Veerhuis   
Saturday, 21 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenIk kwam van vakantie terug in een stinkende hal, 1 van de katten had meerdere malen op de voordeurmat geplast en kattenkenners weten het; wat een vieze lucht geeft dat. Ze had het 2 jaar terug ook al gedaan en toen heb ik een neiuwe mat gekocht maar ja de mat is geen simpele mat en erg prijzig dus toch maar buiten gehangen, uitspoelen, schrobben, met azijn behandelen niets hielp.
Tot ik op internet over UF2000 las. Meteen besteld, snel geleverd en de mat eerst behandeld met de UF 2000 en daarna de gang meerdere malen gesprayd met de ecopet en de lucht is echt helemaal weg.
Superspul wat ik ook aan vrienden met huisdieren heb aangeraden.

 

 
Nu ik dit gebruik zit ze op de kattenbak
UF2000, tegen urinegeur
Written by sandra koster   
Friday, 20 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenIk zocht een goed product om de stank van de mat te krijgen die bij de voordeur ligt, aangezien ik een hele eigenwijze kat heb.
Die het dus niet in de kattenbak deed maar op de mat, ik heb deze site gevonden en ben uf2000 gaan proberen, en de lucht wordt inderdaad veel minder, je moet het wel elke dag erop spuiten.
Nu ik dit gebruik, gaat mijn kat niet meer op die plek zitten, maar ja ze gebruikt de kattenbak.
Dus helemaal super, ik ben er zeeer tevreden over.

En hele snelle levering van de producten.

 

 
eindelijk een middel gevonden tegen die pislucht
UF2000, tegen urinegeur
Written by Andy Chang   
Tuesday, 17 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenNa lang zoeken eindelijk een middel gevonden tegen die pislucht, wel flink geprijsd. Werkt prima op kleine oppervlaktes, voor grote oppervlaktes wordt het wel een duur geintje maar dan ben je in ieder geval wel van die lucht af.

 

 
ik heb het beste resultaat verkregen met de Ecodor UF2000
UF2000, tegen urinegeur
Written by Dirk Jansen   
Friday, 13 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenIk heb de voorbije jaren al veel producten getest.
Aangezien dat mijn moeder 3 katten heeft, en hierdoor helaas steeds een territorium strijd plaatsvind, heb ik het beste resultaat verkregen met de Ecodor UF2000.
Je moet er wel genoeg van gebruiken, maar het werkt!

 

 
Na het sprayen was de geur verdwenen net als de vlekken.
UF2000, tegen urinegeur
Written by Felice van S.   
Thursday, 05 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenWerkt uitstekend. Na het sprayen was de geur verdwenen net als de vlekken. Daarnaast was het binnen een dag afgeleverd.

 
De geur is minder geworden maar nog niet weg.
UF2000, tegen urinegeur
Written by Janny van der Goot   
Wednesday, 04 August 2010 02:00
There are no translations available.

Klik hier om te bestellenHet eerste flesje UF2000 van een halve liter is al op. Ik woon sinds kort in een oud huis waar de keuken naar kattenpis stinkt. De geur is minder geworden maar nog niet weg. Koop nu een concentraat, hopelijk is vijf liter voldoende.

 

 
«StartPrev12345678910nextEnd»

Page 1 of 37
Ecodor on Youtube!
Like us on Facebook!
The world of Ecodor