ecodor_flags_nl

http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/UF2000pets_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoHome_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoFeet_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoLight_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoPet_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/WonderClean_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoClinic_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoCar_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoShield_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/406977EcoGlass_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/831647EcoFloor_SE.jpglink

UF2000

UF2000 urinluktborttagare är en stark luktneutraliserare. Den tar bort urinlukten effektivt. Där urinlukten är oönskad erbjuder UF2000 en miljövänlig och effektiv lösning. Beställ!

EcoHome

EcoHome är idealiskt för att elimenera odören tex i köket där det blir lukter av mat och sopor, badrum, platser där sällskapsdjur har vistats etc. Beställ!

EcoFeet

EcoFeet är en spray som tar bort otrevliga sverrdorfer. Produckten bryter på ett naturligt sätt ner de doftmolekyler som orsakar svettlukten och gör att doften försvinner istället för att bara Beställ!

EcoLight

Känner du lukten av katturin men har svårt att lokalisera var det kommer ifrån? Om så är fallet har Ecodor lösningen! Med hjälp av UV-lampan är det lätt att lokalisera Beställ!

EcoPet

Till skillnad mot normala "luftrengörare" är EcoPet lukt- och fläckborttagare neutraliserande och tar bort lukten helt till motsats från normala rengörare som bara "täcker över" lukten. Beställ!

Ultra-Rent

För hundar, katter och gnagare. Ultra-Rent är gjort av ofarliga vegetabiliska extrakter. Ecopet Ultra-Rent tar bort lukter och smuts från pälsen. Det irriterar inte, ger ingen allergisk reaktion och återställer Beställ!

EcoClinic

EcoClinic, en miljövänlig luktborttagare. EcoClinic neutraliserar lukten med hjälp av enzymer. EcoClinic är en miljövänlig luktborttagare av vegetabiliska extrakter. Beställ!

EcoCar

Ecocar demolerar molekylerna från odörerna i luften på ett naturligt sätt. Därför försvinner stanken istället för att bara den bara täcks över. EcoCar är det ideala sättet att eliminera dåliga Beställ!

EcoShield

När EcoShield sprutas på en luktkälla så erbjuder den ett dubbelt skydd mot stankbesvär. För det första motverkas stankens spridning av den isolerande hinnan. För det andra blir stankmolekylerna Beställ!

EcoGlass

EcoGlass är klar att användas och är gjord av en sammansättning av ytaktiva substanser utvunna från växtextrakt. Beställ!

EcoFloor

Denna kraftfulla miljövänliga golvrenare tar effektivt bort oönskade lukter och ger ett skinande resultat utan att lämna några ränder efter sig. Denna produkt är perfekt för att enkelt rengöra och Beställ!

EcoSmoke, tegen brandlucht
Ontgeuringsproducten
EcoSmoke
Bestellen

Neutraliseert brandgeur snel en op een natuurlijke wijze.
EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brandlucht en roet geuren.

EcoSmoke wordt over de stankbron verneveld.
De enzymen breken vervolgens de stankmoleculen van rooklucht (brand- en roetgeur) af.
EcoSmoke weet snel en efficiënt penetrante geuren van brandlucht af te breken en binnen enkele uren de lucht volledig te neutraliseren, zodat uw woning of kantoor weer begaanbaar is.

Ervaringen in het afgelopen jaar hebben geleerd dat EcoSmoke zich ook leent voor stookolieschades en het verwijderen van stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d.
Afhankelijk van de intensiteit van de stank zijn één enkele tot meerdere behandelingen afdoende.

Gebruiksaanwijzing:
In situaties waarin het van belang is dat de druppels EcoSmoke zeer diep in bepaalde materialen, zoals systeem-plafonds, spouwmuren, meubels, poly-ether-schuim etc., doordringen en tevens een verhoging van de relatieve vochtigheid niet is gewenst, verdient het aanbeveling te kiezen voor een vernevelsysteem dat een zo fijn mogelijke nevel geeft.
In andere situaties is verneveling met een portable fogger voldoende (zoals de vernevelaar Nebulo).

Samenstelling:
EcoSmoke bevat een mengsel van veel verschillende plantaardige enzymen, waardoor een breed spectrum aan geurcomponenten effectief behandeld kan worden

Toepassingen:
Brand & roet schade, rooklucht, stookolieschades, verwijderen stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d.

Verpakkingsvormen
: 200 ml en 1 liter fles.
 
Ecodor on Youtube!
Like us on Facebook!
The world of Ecodor