ecodor_flags_nl

http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/UF2000pets_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoHome_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoFeet_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoLight_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoPet_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/WonderClean_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoClinic_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoCar_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/EcoShield_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/406977EcoGlass_SE.jpglink
http://www.ecodor.se/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/831647EcoFloor_SE.jpglink

UF2000

UF2000 urinluktborttagare är en stark luktneutraliserare. Den tar bort urinlukten effektivt. Där urinlukten är oönskad erbjuder UF2000 en miljövänlig och effektiv lösning. Beställ!

EcoHome

EcoHome är idealiskt för att elimenera odören tex i köket där det blir lukter av mat och sopor, badrum, platser där sällskapsdjur har vistats etc. Beställ!

EcoFeet

EcoFeet är en spray som tar bort otrevliga sverrdorfer. Produckten bryter på ett naturligt sätt ner de doftmolekyler som orsakar svettlukten och gör att doften försvinner istället för att bara Beställ!

EcoLight

Känner du lukten av katturin men har svårt att lokalisera var det kommer ifrån? Om så är fallet har Ecodor lösningen! Med hjälp av UV-lampan är det lätt att lokalisera Beställ!

EcoPet

Till skillnad mot normala "luftrengörare" är EcoPet lukt- och fläckborttagare neutraliserande och tar bort lukten helt till motsats från normala rengörare som bara "täcker över" lukten. Beställ!

Ultra-Rent

För hundar, katter och gnagare. Ultra-Rent är gjort av ofarliga vegetabiliska extrakter. Ecopet Ultra-Rent tar bort lukter och smuts från pälsen. Det irriterar inte, ger ingen allergisk reaktion och återställer Beställ!

EcoClinic

EcoClinic, en miljövänlig luktborttagare. EcoClinic neutraliserar lukten med hjälp av enzymer. EcoClinic är en miljövänlig luktborttagare av vegetabiliska extrakter. Beställ!

EcoCar

Ecocar demolerar molekylerna från odörerna i luften på ett naturligt sätt. Därför försvinner stanken istället för att bara den bara täcks över. EcoCar är det ideala sättet att eliminera dåliga Beställ!

EcoShield

När EcoShield sprutas på en luktkälla så erbjuder den ett dubbelt skydd mot stankbesvär. För det första motverkas stankens spridning av den isolerande hinnan. För det andra blir stankmolekylerna Beställ!

EcoGlass

EcoGlass är klar att användas och är gjord av en sammansättning av ytaktiva substanser utvunna från växtextrakt. Beställ!

EcoFloor

Denna kraftfulla miljövänliga golvrenare tar effektivt bort oönskade lukter och ger ett skinande resultat utan att lämna några ränder efter sig. Denna produkt är perfekt för att enkelt rengöra och Beställ!

Aktuellt
Ecodor iShop App för iPhone, iPad och Android
2012-09-14 00:00

iPhone-Ecodor-AppHela vårt produktsortiment finns nu tillgängligt via populära iPhone, iPad och Androidenheter.

Ecodor lanserar en App som kan laddas ner gratis från Apple's iTunes Store eller Google Play för Androidenheter.
App-användare har hela webbshoppen Ecodor tillgänglig i sin ficka. Din Ecodor produkt kan levereras till dig imorgon genom ett par klick på din telefon. Nuvarande kunder kan använda sina nuvarande login uppgifter på webbsidan i Appen.

Våra skäl till att utveckla Appen är självklara... "Det handlar om förenklad tillgänglighet. Man behöver inte vänta på att ta sig till en dator och appen är också enklare att använda än att försöka söka fram hemsidan på sin telefon/enhet."

Sök efter "ecodor" på din iPhone eller iPad så kommer du kunna ladda ner programmet gratis. Den eftersökta produkten går enkelt att hitta, finna mer information om & beställa genom att använda intuitiva ikoner och bilder. Genom att använda den virtuella korgen, kan vi skicka produkterna för leverans dagen därpå, om beställningen sker innan kl. 13.

App-Store_Badge Android_Store_Badge
 
Att ta bort katturinlukt
2007-03-20 12:22

cat-peeRedan för 2 år sedan lanserade företaget Ecodor ett par nya produkter som neutraliserade katturinfläckar och urinlukter. De lanserade produkter som äntligen fungerade bra mot katturin! Produkterna fungerar till och med så bra att hundratusen européer använder dem nu.

När det gäller husdjur verkar det nästan som om Murphys lag kan tillämpas: avföring eller spya hamnar oftast på soffan eller på heltäckningsmattan. Ecodor vet hur du måste ta itu med fläckarna och lukterna. 
 
Uw hond plast steeds op dezelfde plek?
2007-11-14 18:45
hond-plast.gifU krijgt de nare geurtjes van urine, braaksel, bloed etc. niet uit uw meubels, deurmat, hondenmand of vloer?
U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden” lucht?

Daar is nu iets aan te doen!

Met EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur verdwijnen vlekken in een handomdraai en elimineert u vieze geuren doeltreffend en op natuurlijke wijze.

Er zijn verschillende redenen waarom honden in huis kunnen plassen.
Soms met kleine beetjes tegelijk; dit noemen we urine continentie (ongewild urineverlies). Urine incontinentie komt voor bij verschillende ziektes en aandoeningen, maar ook onderdanige honden hebben nog wel eens de gewoonte u te begroeten met kleine vreugdeplasjes. En gesteriliseerde teefjes kunnen bij het ouder worden per ongeluk binnenshuis hun plas laten lopen.

 


Ecodor on Youtube!
Like us on Facebook!
The world of Ecodor